Ugeplan - det bedste du kan gøre for dig selv i 2019

Gratis opskrift på de lækreste halvvanter

Jeg sidder ved en computer hele dagen på mit arbejde – medmindre der er møder eller jeg er “i marken”, så er det der, du kan finde mig. Jeg kan tit få kolde hænder, når jeg sidder ved en computer eller i det hele taget sidder stille, og derfor har jeg strikket mig disse halvvanter. De er strikket i en rest jeg havde liggende, fra det garnfirma, der hedder G-Uld. Er du inkarneret strikker, så kender du helt sikkert allerede til G-uld og deres fantastiske håndfarvede garner. Hvis du ikke allerede kender dem, så kan jeg på det kraftigste anbefale dig at slå vejen forbi enten den fysiske eller den virtuelle butik på g-uld.dk

Her er det deres New zealandske lammeuld, jeg har haft fingrene i – farvet med Rejnfan og derfor har garnet fået lov til at lægge navn til opskriften, som hedder “Rejnfan Halvvanter” – ingen grund til at gruble mere over det. Det tynde uld giver nogle perfekte indendørshalvvanter, som samtidig er superlune. Tynde og lækre.

Halvvanterne er strikket på mine togture til og fra arbejde – jeg kører i tog minimum 2 timer om dagen, så der er der en masse strikketid. De små projekter er åbenlyst de mest togegnede, og der passer de her vanter perfekt.

Vanterne er superenkle, og selv en ny strikker vil kunne kaste sig over disse uden de store problemer. Opskriften er som alle mine opskrifter skrevet helt uden forkortelser, så man ikke behøver at bøvle med det, hvis man er ny til pinds. Det simple look brydes af den lidt sjove tommel, som er lige dén detalje, der løfter halvvanterne fra almindelige til specielle. Hvis du også vil strikke et par #Rejnfanhalvvanter så henter du opskriften ganske gratis i min webshop her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugeplan - det bedste du kan gøre for dig selv i 2019