Mellemmand og første skoledag

Efterårets projekter

Efteråret banker så småt på – og jeg må indrømme, at jeg er begyndt at glæde mig. Jeg er nok også generelt mest til overgangsvejr; den hedebølge, vi har haft i sommeren her har væet dejlig, mens man havde ferie – vi har været på stranden flere gange i år end nogensinde før tror jeg. Det har været skønt og let, men også for varmt at vende tilbage til hverdagen i.

Nu er vejret mere omskifteligt, og det passer mig godt; tid til indendørs sysler, hygge osv. Jaja, mind mig lige om det, når vi skriver februar og udsigten til forår og varme er uendeligt langt væk. Men lige nu; der glæder jeg mig til efteråret rigtig rusker. Ikke mindst fordi min store passion jo om noget er en indendørssyssel; strik egner sig nu engang bedst i en lænestol med en kop kaffe til. Og så er det jo nemt at glæde sig til efterår, når jeg lige om lidt har ferie igen og drager sydpå. Havde jeg ikke haft udsigt til en forsinket sommerferie om under tre uger, ville jeg måske være knap så kæphøj.

Jeg har flere projekter i støbeskeen i forbindelse med dette efterår. For det første kommer der i hvert fald omkring 5 nye opskrifter – alt fra huer til trøjer. Indtil videre er der kun planlagt i str. egostrik, men hvem ved; det kan være at en børneopskrift også sniger sig ind. Opskrifter på indtil videre 2 huer ligger allerede klar og venter på udgivelse, og ellers er der gang i lækre ting hos testere og opstrikkere. Jeg arbejder normalt ikke kollektionspræget, men mere hvad jeg lige nu og her har lyst til. Sådan bliver det også i år, men da der er en del nye opskrifter på vej, kan de nok ikke undgå at have fælles tråde (ha, get it?!).

Efteråret betyder også Knitwork i København. Det er i weekenden 21.-23. september, og der har jeg en stand sammen med Jeanette Bøgelund. Omdrejningspunktet for standen er selvfølgelig vores nye bog LUN, som vi glæder os til at vise frem. Man vil kunne købe bog og se modeller. Derudover vil jeg selvfølgelig have min Ingen strikkedarer-bog med samt en masse løsopskrifter og modeller. Vi regner med, at det bliver superhyggeligt, og vi glæder os til at se en masse af jer.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mellemmand og første skoledag