Det første af mange?

Det første af mange?

Indenfor det sidste år har jeg skrevet og snart også udgivet 2 bøger. Og alligevel mangler fingrene at danse over tasturet. Hvorfor? fordi de bøger jeg har skrevet handler om noget helt andet end holdninger, hverdag og strøtanker. De handler om strik. Og selvom jeg bestemt også har mange holdninger til det emne, så er der en masse andre tanker og betragtninger, der har måtte vige pladsen, for at pinde og garn kunne fylde. Det fylder stadig 90 % af min fritid og til dels mit arbejdsliv, men jeg har brugt for et sted, hvor jeg også kan skrive om alle de andre ting, der rør sig, og det bliver så her. Der kommer nok også en del strik, men jeg tror at der kommer mere om alt det andet, jeg også er omringet af – nemlig børn og hus og biler og arbejde og helt almindeligt hverdagsliv. Med alt hvad det indebærer.

 

 

1 kommentar

  • That is really fascinating, You are an overly skilled
    blogger. I have joined your feed and stay up for seeking more of your great post.
    Also, I have shared your web site in my social networks

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det første af mange?